[燕姿留言] 06/06/19:????

.燕姿留言英文中文对照翻译如下:

(Subject)????
(标题)????

Dear all
亲爱的大家

I am in a perfectly good mood. Not terribly perky, with the aftermath of jet lag and a busy schedule, but unhappy???? The last time i hear, journalism should be about reporting facts as accurately and objectively as possible. Nowadays it seems a wild and vivid imagination is one of the prerequisite.
我现在的心情还好,在时差还有忙碌工作行程结束后,并不能说很有朝气,但不开心????(不会啦)就我所知,新闻业应该要尽可能正确且客观地报导事实,但是现在(的新闻业)好象加油添醋的想象力反而是最重要的。

I can't say i'm good and all patient with nosy and unfamiliar reporters who seem all out to sensationalise and magnify whatever negative news they can get their hands on. But who's blaming me for that? ;)
我不能说我现在很好,而且还对那些爱追问又陌生的记者能有耐心。他们似乎都试图要用耸动的手法处理、去放大他们所经手的负面新闻。可是有谁为了那些而指责我呢?(眨眼微笑)

see you soon.
再见啰,很快会和大家再见面。

yz
燕姿
(以上燕姿留言翻译by 狮子座男子 Leo Man)

燕姿好累哦

但是现在(的新闻业)好象加油添醋的想象力反而是最重要的。

[em06][em06][em06]

当明星可真累!

要是我早就大骂那些记者了,可是燕姿不能

hehe

zhichi

那些破记者一点职业道德都没有!!!

燕姿真的很无奈,不过在我们支持下燕姿一定会走过去的,没有必要理会那些流言蜚语!!!!!!!!!![em04]

对啊 对啊 我们大家一定要支持燕姿啊

不要听信那些 不实的新闻啊

艺人真的好累啊 我们要更加支持燕姿

燕姿加油,不要管那些啦

姿迷永远支持你了

老大看的开就好~!

真的没有必要去理会那些无理取闹的记者们~!