[燕姿留言] 06/11/12:HI

發表人: yan zi (stef@capitol) 2006-11-12 11:58:06

Subject: HI
标题:嗨

HIYA!
嗨呀!

how's the going going?
大家过得如何啊?

I'm in Wuhan right now, doing a free lance performance later tonight. THE FANS AT THE AIPORT WERE....*speechless.
我人正在武汉,今天晚上会跟许多艺人有场演出。昨天在机场接机的歌迷们,真是让我目瞪口呆啊。

I forgot how friendly the 'Wuhanese' can be.
我都忘记「武汉人」有多么热情了。

I'm sorry for not updating earlier as I have been otherwise occupied. Needless to say some of it official, some of it selfishly private affairs.
很抱歉我没有早点来留言,那是因为这一阵子我一直有其它的事情在忙啦。当然啦,不用说其中有些是公务,另外有一些是我私人的事情。

The new album is on the way. All of us are getting ready and increasingly excited by the day. If it shall not be pride that makes me a more conscientious singer, then it shall be vanity.
我的新专辑正在进行中,我们全部的工作人员都已经准备好了,而且越来越为发行的日子而感到兴奋。如果这张新专辑不能让我引以为傲、不能让我成为一个更诚挚的歌手,那它就一点意义也没有了。

It's getting cold, take care you all.
天气渐渐冷了,大家要好好照顾自己哦。

xyz
燕姿
Leo Man按:燕姿应该就是不小心多打了个x吧,没什么特别含意。)

ddddddddddd

燕姿,GOOD

燕姿越来越可爱咯·!!!!!!!

XYZ到底是什么意思!!!!!!

Thank you !!!!!

But I still want to wait for the Leoman...........

哈哈!好久没来了.刚来就可以看到姿的留言感觉真好!

以下是引用乖乖女在2006-11-12 15:27:53的发言:
哇....等狮子座来翻译准确的

同感

[em07]

單字讚

王爺

xyz?呵呵

为什么每次都是LZ都来转燕姿留言捏??

呼唤神秘人士