楼主: steffaye

[燕姿留言] 05/02/04:Happy New Year!

我英语太。。。。。

唉!只看懂了一点点·

以下是引用steffaye在2005-2-4 15:51:29的发言:

Dear all, I'm very happy to have won Singapore's Most Popular Artiste (Thanks to you!). If I didn't sprained my toe, I would be having fun in Bangkok ya? My foot still feels odd although I don't feel any pain. I think I have to align the tendon next week or something. I'm terrified of pain, the therapist will have to be GENTLE. I want to wish all of you a very happy new year, and that it will be a exciting and gratifying year for all of you (and me). PS. Our first tub of pineapple tarts is already gone. I prefer the hidden-pineapple-tart. Not the 'open' one. hee hee. yz

转华纳

大家好, 很高兴获得新加坡最受欢迎歌手这个奖项(多亏你们/感谢你们的支持)。如果我不是扭伤脚指的话,我现在该是在曼谷狂欢吧? 虽然我已经不觉得痛,但我还是觉得怪怪的。我想我要在下星期或者什么时间“修理”我的韧带了。我怕痛,那个物理治疗师得“温柔”点才行呢! 祝你们新年快乐,今年一定会是一个刺激愉快的一年。 PS:(天啊~我英语高三程度,失礼~)

以下是引用爱姿永不变在2005-2-4 16:34:46的发言: 了解大意,不是很懂,不过要祝贺燕姿得奖,也要祝燕姿早日康复啦!!![em07]

跳着看的 哈哈 

[em05][em05][em05][em05

哈哈,这个翻译让别人抢啦,我现在在新加坡,终于能上这个网站了,看到这么多消息,真得很开心。虽然人在新加坡,但是仍然很忙,没有时间去做其他的事情。zhuangyuan你还好吗?等着我的礼物哦。呵呵

补充下:Yanzi讲,他希望我们新年快乐,而且希望来年对我们来说都是刺激而又满意的一年。最后她说:她们的第一盘菠萝馅饼已经吃完了,他喜欢那个陷儿。呵呵。(这里没有任何语境,我也只能理解到这个程度了,大家多多包涵)

远在新加坡的我,在这里提前给大家拜年了。

Wish all of you have a fab new year, and in the year of cock, I hope you can achieve your aim and enjoy your life. Everytime is a good time!! Of course, this is also for our dear Yanzi, If you are in Singapore, I hope I can meet you on the street one day, but I am really busy, and maybe the same to you. Happy New Year, all the guys here!

棒!只是有几个单词看不懂,希望下次能经常看到燕姿的留言!

[em02]

以下是引用bohemiansx在2005-2-4 20:58:13的发言:

哈哈,这个翻译让别人抢啦,我现在在新加坡,终于能上这个网站了,看到这么多消息,真得很开心。虽然人在新加坡,但是仍然很忙,没有时间去做其他的事情。zhuangyuan你还好吗?等着我的礼物哦。呵呵

补充下:Yanzi讲,他希望我们新年快乐,而且希望来年对我们来说都是刺激而又满意的一年。最后她说:她们的第一盘菠萝馅饼已经吃完了,他喜欢那个陷儿。呵呵。(这里没有任何语境,我也只能理解到这个程度了,大家多多包涵)

远在新加坡的我,在这里提前给大家拜年了。

Wish all of you have a fab new year, and in the year of cock, I hope you can achieve your aim and enjoy your life. Everytime is a good time!! Of course, this is also for our dear Yanzi, If you are in Singapore, I hope I can meet you on the street one day, but I am really busy, and maybe the same to you. Happy New Year, all the guys here!

Happy new year,感谢你的礼物,我很好啊呵呵,有机会的话我会去Singapore的:),一定要meet you on the street one day,哈哈,祝你每天都开心:)

记的回国后等着我的礼物哦:)

[em04]

近來學習忙 好久沒來過了

燕姿的腳趾是怎麽一囘事啊

沒什麽大礙吧

看懂了

不难

谢谢楼主及时传达

谢谢老大,I WISH YOU HAVE A HAPPY NEW YEAR TOO!

译文如下,看一个台湾姿迷发的 Dear all, 亲爱的各位

I'm very happy to have won Singapore's Most Popular Artiste (Thanks to you!). If I didn't sprained my toe, I would be having fun in Bangkok ya? 非常开心 我得到了 (MTV 亚州音乐大奖所颁发的) 新加坡最受欢迎艺人奖 ( 真是谢谢你们每一位) 。假如没扭伤脚的话,我一定会在曼谷玩的很愉快的 对吧?

My foot still feels odd although I don't feel any pain. I think I have to align the tendon next week or something. I'm terrified of pain, the therapist will have to be GENTLE. 虽然现在我的脚还是觉得有点怪怪的,但已经没这么疼了。 我想下礼拜我应该还是去做个复健还是什么的 。 我很怕痛阿 希望到时医生可以对我温柔点。

I want to wish all of you a very happy new year, and that it will be a exciting and gratifying year for all of you (and me). 最后我预祝各位还有我自己都能过一个快乐的新年,并且可以能有个兴奋又愉快的一年 。

PS. Our first tub of pineapple tarts is already gone. I prefer the hidden-pineapple-tart. Not the 'open' one. hee hee. PS.我们家今年收到得第一个礼盒凤梨酥已经吃光了。比起饀外露的,我更喜欢饀包在里面的凤梨酥。 嘿 嘿 !!

yz 燕姿